Selective blindness
13 Jan 2013, 14:00
  • " Eh, imi limpezesc mintea. Cred.... Nu stiu. E prea-prea. Trebuia sa schimb aerul" zise el, privind spre lac.
    Avusese cateva ganduri ce nu-si aveau locul. Si avusese cateva idei care nici macar nu trebuiau sa se formeze. Dar, pana la urma, de ce nu? Zambi pisicher cu jumatate de gura si se gandi rapid la o retragere grandioasa spre siguranta. Ma rog, cat de sigur putea sa fie intr-un spatiu atat de deschis.
    Hawkeye isi arunca privirea spre Will, cercetandu-l scurt din cap pana la picioare.
    " E un mic val de plictiseala pe la castel. Nu prea mai ai ce face... Sau nu mai ai cheful necesar pentru a gasi ceva de facut."
    Aerul rece ii facuse intotdeauna bine. Il trezea la viata si, chiar daca incepuse sa se sature de atata frig, inca isi gasea resursele interioare de a profita de zilele de iarna. Probabil ca nu o sa ajunga niciodata sa spuna ca uraste anotimpul asta. Si spera sa nu o faca. Se retrase usor doi pasi.
    " Meditam si..."
    Isi ridica mana in care inca tinea bulgarele format si il arunca pe deasupra capului lui Will. Inca de la inceput nu dorise sa-l nimereasca. Nu de alta, dar nu stia cum statea Viperinul cu caldura. El unul stia cat de naspa era sa te trezesti cu umezeala unui bulgare cand nu ai chef de ea.
    "... si am descoperit ca ar fi bine ca atunci cand lucrurile nu vin la tine sa se faca, te duci tu la ele" ranji, cu degetele inrosite din cauza frigului.

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Selective blindness - by Colin Hawkeye Rovson - 13 Jan 2013, 12:07
RE: Selective blindness - by Will O'Shea - 13 Jan 2013, 12:26
RE: Selective blindness - by Will O'Shea - 13 Jan 2013, 13:46
RE: Selective blindness - by Colin Hawkeye Rovson - 13 Jan 2013, 14:00
RE: Selective blindness - by Will O'Shea - 13 Jan 2013, 14:15
RE: Selective blindness - by Will O'Shea - 13 Jan 2013, 16:25
RE: Selective blindness - by Will O'Shea - 17 Jan 2013, 09:37