|
13 Jan 2013, 14:34
(This post was last modified: 13 Jan 2013, 14:34 by Calliope A. Dubois.)
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Iesira din aceea incapere cu aspect morbid si deja simti ca pieptul ii era suprasolicitat. Ca si cum ar fi alergat zece kilometrii fara apa si fara oprire, asa ca se opri facandu-i semn soimeanului sa o lase mai usor. Observa peretii scrijeliti cu tot felul de tampenii, si patati din loc in loc cu sange. Exact ca si cum s-ar fi desfasurat un razboi sau ar fi niste camere de tortura.
Inghiti in sec, simti deja o frica interioara si incepu sa tremure incet, nu avea amintiri placute cu chestii dinastea. Insa, incerca sa-si pastreze calmul. Nu avea sa se piarda cu firea in fata lui Kane, nu era chiar atat de slaba. Se intoarse brusc spre Colin cand il auzi si zise:
- Ce ?! Ai mai fost aici? Insa simti doar cum este trasa intr-un mod delicat de antebrat si il urma pe soimean exact ca un catelus care isi urma stapanul, fara sa spuna sau sa comenteze ceva. Dar simti brusc cum este trasa de partea cealalta, Kane era in spatele lor. O trase de mana puternic si violent si ii puse unul dintre briceaguri la cap si zise:
- V-am dat voie sa fugiti? Acuma..ce vei alege Rovson? Blondina sau...Calliope ii facu semn soimeanului sa fuga si sa o lase acolo, macar unul dintre ei sa sfarseasca, nu doi.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)
|
|