|
13 Jan 2013, 15:37
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Simti cum bratul Calliopei ii scapa din stransoarea usoara. Se intoarse, avand senzatia ca fata se impiedicase. Si sincer, i-ar fi placut sa o vada intinsa pe jos, zambind scuzator pentru un moment de neatentie, decat asa. Pupilele se dilatara automat, iar Hawkeye isi fixa privirea in ochii lui Kane. Ii era frica si nu avea sa o nege. Dar faptul ca se temea nu insemna ca jocul e pierdut.
Incet, foarte incet, Hawkeye isi ridica mainile la nivelul pieptului, palmele spre cei doi.
" Ea nu are treaba cu asta" spuse el pe un ton anormal de calm si de rece. " Nu stie ce s-a intamplat. Las-o sa plece!"
Ii venea sa urle cuvintele si sa latre ordine, nu sa vorbeasca cu un calm sub care fierbea. Kane zambi, profund multumit.
" Nu-mi spune ca esti dispus sa-mi dai ce doresc pentru papusa asta" rase aspru barbatul. " Nu vad cu ce te-ar deranja daca ai stii ca esti responsabil de moartea altui inocent."
Hawk isi inchise strans ochii. Fusese atat de prost! Iar asta era numai vina lui! Stia prea bine ca singurul pe care reusise sa-l ucida vreodata nu era deloc inocent, insa avea sa-i faca pe plac lui Kane. Macar atata vreme cat cutitul ala blestemat era atat de aproape de Callie. O privi in ochi o clipa. ' Imi pare rau!' Nu stia daca mesajul ajunsese la ea, dar nu mai risca sa mai astepte. Se uita iar la Kane.
" Las-o sa plece si ai ce doresti"
Isi ridica si mai mult mainile si urma un moment de tacere in care cei doi se infruntara in priviri. Kane isi retrase cutitul, dar nu ii dadu drumul fetei. Fluiera, iar doi oameni aparuti parca din pamant il prinsera pe Hawkeye de maini. In mai putin de treizeci de secunde, deja era dus in directia opusa fata de Calliope. Spera macar ca toata porcaria asta se va termina bine.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|