Cold Winter .
13 Jan 2013, 17:32 (This post was last modified: 13 Jan 2013, 17:33 by Lewin Lovwell.)
Il studie din cap pana-n picioare pe nou venit , ochi albastri , brunet , slab ,si ceva mai inalt decat el .Observa ca nu purta roba sau vreo inscriptie a vre-unei case ,lucru ciudat avand in vedere ca se aflau pe teritoriul Hogwartsului . Parea foarte matur ca sa fie elev... in acel moment Lewin fu orbit de speranta . Speranta pe care o pierduse in tot acel timp in care statuse pe iarba moale a malului .
" Sunteti in regula, domnule?" se auzi vocea celui ce-i statea in fata .
" Ea te-a trimis ? " il intreba Lewin fara sa ii raspunda la intrebare , in glas auzindu-i-se disperare si speranta in acelasi timp.
" Sigur va simtiti bine..amandoi?! " se auzi o a doua voce si brusc in fata lui se infatisa o fata blonda cu niste ochii verzi care se incadrau foarte bine in fundalul dealului plin cu iarba din spatele ei . Nici ea nu isi purta roba .
" Ea v-a trimis , nu-i asa ? " izbucni Lewin , ignorand si a doua intrebare .Toata speranta fu inlocuita numaidecat cu dezgust cand isi dadu seama ce se intampla " E prea lasa ca sa vina si sa imi spuna in persoana ! Trebuia sa imi dau seama. Mereu i-a stat in fire sa trimita pe altcineva sa ii rezolve treburile murdare." Isi trase rasuflarea si continua ,descatusandu-se ."De multe ori chiar eu am fost cel ce a rezolvat unele chestii pentru ea , si crede ca poate sa ma injoseasca atat incat sa trimita pe altcineva . Atat am insemnat eu ? Ziceti ce aveti de zis , apoi plecati ."

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Cold Winter . - by Lewin Lovwell - 13 Jan 2013, 05:52
RE: Cold Winter . - by Colin Hawkeye Rovson - 13 Jan 2013, 09:24
RE: Cold Winter . - by Julieta D. Thibault - 13 Jan 2013, 14:26
RE: Cold Winter . - by Lewin Lovwell - 13 Jan 2013, 17:32
RE: Cold Winter . - by Colin Hawkeye Rovson - 13 Jan 2013, 17:52
RE: Cold Winter . - by Julieta D. Thibault - 13 Jan 2013, 19:52