|
|
13 Jan 2013, 17:52
(This post was last modified: 13 Jan 2013, 17:52 by Colin Hawkeye Rovson.)
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Hawkeye se uita peste umar si zambi usor cand o observa pe Julieta. Trecuse ceva vreme de cand nu mai daduse de Cercetasa. O saluta scurt, cu o miscare a capului, si isi intoarse atentia spre barbatul din fata sa. Ce intalni in ochii acestuia il facura sa se simta ca un copil certat pentru o prostie. Si apoi... urma izbucnirea. Hawkeye tresari violent si se retrase jumatate de pas, ridicandu-si usor mainile. Stia ca daca si le tine la vedere era mai bine. Aproape ca ii venea sa spuna atunci si acolo tot ce stia si cine era, cu tot cu istoria familiei si semnificatia numelor. 'Colin Rovson, fiul lui Gareth si al lui Caitlin, londonez, Ochi-de-Soim, sa traiti!' Ok, asta s-ar dovedi ceva dubios, desi nu la fel de dubios precum ce vedea in fata ochilor chiar in momentul acela.
Se uita pierdut la Julieta pentru un moment, incercand sa o intrebe din priviri ce era in neregula. Macar isi primise raspunsul la intrebare. Tipul asta sigur nu era bine. La ce capitol, asta nu stia, dar chiar si asa... Soimeanul inainta incet, incercand sa fixeze iar privirea barbatului.
" Ma scuzati, cine?" intreba el usor. " Cred ca e o simpla greseala. O problema de comunicare la mijloc. Vedeti dumneavoastra, eu sunt Hawkeye, aceasta este Julieta, iar noi doar eram pe aici... Adica, eu, personal, planuiam sa dau o tura prin jur si v-am vazut. Am crezut ca s-a intamplat ceva. Sau ca aveti nevoie de ajutor... " 'Inca mai cred asta' continua in gand, dar prefera sa nu zica si cu voce tare. " Va asigur ca nu dorim niciun rau. Si ma tem ca nu avem ceva de zis, pentru ca nu cred ca ne-a trimis cineva..."
Deveni destul de confuz spre final, insa continua cu incapatanare sa se uite la barbat. Nu stia la cine se referea. Sau despre ce anume vorbea strainul.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|