Death, do not be proud
|
14 Jan 2013, 12:36
|||
|
|||
Il asculta cu atentie iar cand zise ca este soim, Cassie incepu sa zambeasca larg. Cand ii auzi numele, incepu sa chicoteasca usor. Se pare ca a dat de el foarte repede. Mai avea cateva persoane de acum.
- Da.... am auzit de tine. Irine mi-a zis multe despre tine. Oricum ma bucur ca te-am gasit singura, spuse aceasta zambind dragut catre baiatul din fata sa. Se uita mai bine la ceea ce facuse iar dupa ce termina, se duse din nou la dulap si puse lucrurile la locul lor. Se pare ca totul era asa cum a fost inainte si nimeni nu si-ar putea da seama ca a umblat cineva pe acolo. Cand baiatul spuse de dezinfectant, incepu sa chicoteasca, iar cand ii multumii zambii si mai larg. - Ma bucur ca am putut sa iti fiu de ajutor. Oricum nimeni nu este pe aici si nu puteam sa te las aici, ranit, spuse aceasta chicotind dragut Privirea i se duse asupra baiatului, incepand sa il analizeze cu atentie, cu un zambet pe chip. Irine avea dreptate, chiar parea de treaba si era chiar dragut. Se pare ca se vor imprietenii repede fara dar si poate. The power is in you
![]() Irine's clone |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|