Death, do not be proud
|
14 Jan 2013, 21:42
|||
|
|||
Se gandii putin la modul tacut al baiatului de a fi. Se pare ca nu prea vorbea dar nu intelegea de ce. Oare era asa rece pentru ca nu o cunoastea? Irine ii spusese despre el ca este vorbaret, de treaba, impiedicat, amuzant si mereu in priza exact ca si ea. Ar face un cuplu de minune daca Irine nu era cu Daniel deja. Doamne ce mult le iubea relatia. Era perfecta. Se uita cu atentie la bandaj si se gandii la ceea ce patise baiatul. Dar intrebarea era Ce patise pana la urma? Se uita si ea spre usa iar cand baiatul vorbii incepu sa chicoteasca dragut. Se pare ca o sa aiba probleme daca mai stau acolo. Cand intreba de Irine acesta zambii si dadu in sens afirmativ din cap catre baiat.
- Pai da, suntem prietene de foarte mult timp pentru ca sunt si eu din Germania. Mi-a trimis scrisori, ca deabia astept sa vin. Mi-a zis despre tine, o fata Ema, Ozzy si un tip Andrew. Ma rog si pe Daniel deja il stiu. De tine a spus ca esti vorbaret, de treaba, putin impiedicat, amuzant, energic si foarte destept, spuse aceasta zambind dulce Se uita la baiat si ii zambii dragut. Poate nu trebuiau sa stea aici pentru ca o enerva locul asta si era plictisitor. The power is in you
![]() Irine's clone |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|