Like a shining star!
|
14 Jan 2013, 21:51
|||
|
|||
Se simtea atat de bine in acele momente incat dorea sa stea numai acolo si sa nu se mai miste. Era minunat pe acolo si totul era linistit. Simtea ca este cineva pe acolo dar nu dorea sa se intoarca decat in momentul in care auzii ca pasii veneau spre ea. Era in afara academiei deci putea fi oriunde, chiar cineva care ii dorea raul sau ceva de genul asta. Bine ca facuse gimnastica cand era mica asa ca se ridica repede, isi scoase bagheta si o indrepta spre baiatul care venea. Observa ca este un elev asa ca isi lasa garda jos, era de la ODS ca si ea.
- Hey soimean! Scuze pentru ca am reactionat asa dar trebuie sa fiu in garda. Nu poti fi niciodata in siguranta deci trebuie sa fiu pe pozitie. Apropo eu sunt Cassansdra dar imi poti zice Cassie, spuse aceasta zambind dulce Se gandea ca acum aflase mai multe despre persoanele din jurul sau mai ales din casa sa, ODS. Erau niste oameni foarte draguti si gata sa inceapa prietenii noi alaturi de unele persoane. Asa era si Cassie si se simtea mandra ca este in ODS. The power is in you
![]() Irine's clone |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|