Death, do not be proud
14 Jan 2013, 22:52
  • Hawk ridica o spranceana si isi fixa ochii albastri asupra ei, un zambet amuzat conturandu-i-se pe buze. O alta germanica? Hai ca asta era interesant! Si pana la urma Irine tinuse probabil sa precizeze cam despre fiecare in parte. Hmm... El, Snow, Ozs si Andrew. Interesant. Poate ca ar fi spus mai multe daca ar fi cunoscut si restul Soimenilor la fel de bine. In mintea lui, fiecare statea stalp unei caracteristici. Era o ierarhie cumplita, dar bine pusa la punct. Era un grup format din fronturi diferite, caci exista un lider, un secund, un amuzant, un vindecator, un sfatuitor, un strateg, un lucrator, un curios, un 'documentat'. Si chiar daca fiecare se vedea ocupand mai multe roluri sau facand jocurile cu schimb, fiecare se gasise in pozitii unice. Si fiecare avea ce invata. Si, intr-un fel, era cu adevarat folositor, pentru ca numai asa iti dadeai seama cine era cel mai buni dintre toti intr-un anumit domeniu, referitor la un mic aspect.
    " Putin impiedicat, zici?" pufni amuzat. " Imi permit sa te contrazic si sa zic ceva mai mult" rase, ridicandu-si mana bandajata. " Vin atat de des pe aici din cauza impiedicatului meu natural de zici ca am abonament in aripa spitalului. Desi nu ma pot plange. Asa prind ceva meserie. Se poate dovedi viitoare pentru ceea ce vreau sa studiez si sa fac in viata. Dar tu, Cassie, tu ti-ai facut un plan de viitor?"

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Death, do not be proud - by Colin Hawkeye Rovson - 14 Jan 2013, 22:52