Let me touch you.
15 Jan 2013, 07:50
  • Se încruntă la el când îi pomeni numele șatenului, dar văzu că nu încerca să facă glume pe seama lor, ca alții, așa că se relaxă. Icni când o ridică în brațe pentru a o lăsa apoi pe fotoliu și oftă, lăsându-și capul pe spate. Simțea că-i bubuie capul, și încă simțea efectele răcelii, căci nu se simțea chiar atât de bine, pe cât ar trebui.
    -Devoratorii îmi distrug toată viața, asta e, spuse încruntată și se ridică, pentru că nu avea stare, pășind spre Oglindă. Își trecu degetele peste rama ei, tresărind când reflexiei ei, i se alătură încă două. Își privi mama, la fel de frumoasă precum și-o amintea ea și apoi îl privi pe Marc. Se încruntă, furioasă, acoperind partea unde era el. Nu avea nevoie de încă o belea. Nu se putea îndrăgosti de el, mai ales că avea să plece când se va termina școala. Plus că o ura.
    -Din cauza asta ne certăm mereu. Faptul că el e în Ordin, mă face pe mine scârbă, pentru că sunt în Devoratori, zise și trase în jos cearșaful, oftând când îl regăsi pe șaten alături de ea. Își scutură capul și se întoarse spre Ryan, privindu-l gânditoare. Se întrebă dacă până acum Marc descoperise că plecase.
    -Va fi așa un mare scandal când mă va găsi, șopti pe un ton gâtuit și blestemă încet, căci i se acrise.

❥ I want you back in my arms
[Image: juXxA.gif][Image: hKbHM.gif]
and never let you leave
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Let me touch you. - by Ryan Wagner - 14 Jan 2013, 01:36
RE: Let me touch you. - by Ryan Wagner - 14 Jan 2013, 11:08
RE: Let me touch you. - by Marc Lupin d'Verin - 14 Jan 2013, 20:46
RE: Let me touch you. - by Katharina van der Wall - 15 Jan 2013, 07:50