Death, do not be proud
15 Jan 2013, 10:27
Se gandea mai bine la ceea ce ii zisese Irine despre toti prietenii de la ODS. Era fericita cu ceea ce avea si chiar nu simtea niciodata ciudat in prezenta acestei scolii. Il asculta cu atentie pe baiat si incepuse sa rada cand baiatul incepu sa zica de cat de impiedicat este. Doamne, chiar era amuzant dar cand zisese ca este putin impiedicat fusese cam neadevarat se pare. Dupa ce acesta intreba ce doreste ea sa faca pentru vitor, Cassie ramase putin blocata. Nu prea stia ce avea sa faca in viitor dar nici nu dorea sa se gandeasca chiar acum.
- Nu prea stiu. Dar nici nu m-as putea gandii in acest moment. E cam ciudat, deabia am inceput scoala si mai am si 7 ani aproape sa o termin. Oricum stiu ce voi face aici. Imi voi face prieteni buni si voi avea multe aventuri alaturi de ei pentru ca asta e cel mai frumos lucru pe care il poate face cineva, spuse aceasta zambind dulce
Nu dorea marea cu sarea, dorea doar ceea ce putea obtine chiar daca cateodata se ducea mai sus de atat pentru ca era incapatanata si prea sigura pe sine.
- Nu vrei sa mergem in alt loc? E cam ciudat sa stam aici, spuse aceasta zambind dragut
Se uita dragut la baiat si incepu sa chicoteasa cand se gandii la locuri unde ar putea merge.

The power is in you
[Image: j6l750.png]
Irine's clone

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Death, do not be proud - by Cassandra Braun - 15 Jan 2013, 10:27