Forever friend
|
15 Jan 2013, 12:30
|||
|
|||
Tresarii usor cand o auzii pe Cassie si cand simtii ca o lua in brate. Doamne asta fusese chiar neasteptat din partea ei. O sa o bage in sperieti pana la sfarsitul anilor sai de studii. Zambii dragut iar dupa o asculta cu atentie pentru ca se pare ca mica ei prietena Cassie chiar iubeste acest loc si vrea sa descopere fiecare colt din el. Doamne ce nebunie, pana la urma asta facuse si ea. Zici ca erau surori.
- Da, este o vraja ca slaba. Nu face decat sa atraga atentie asupra cuiva si nimic altceva. Oricum vei invata si tu asta pana la urma. Nu te mai grabii sa treci peste ani pentru ca iti va parea rau. Este foarte frumosi sa astepti, sa traiesti fiecare an la maxim pentru este minunat acest loc. Oricum si eu am bucur sa te vad, Cassie, spuse aceasta zambind dulce. O lua in brate la randul sau pe Cassie iar dupa o asculta. Wow era prima data cand o vedea asa de energica si gata pe treaba, niciodata nu fusese asa decat atunci cand era foarte adormita si dorea sa sii consume si ultima farama de energie, pentru a cadea moarta. - Pai o sa ne mai plimbam pe aici, o sa iti arat multe. Am facut multe, de exemplu m-am plimbat prin viitor, am intrat intr-o carte, facand parte din aceea cartea de-a binelea. Am facut un om de zapada cat casa de mare, am tipat la Myrtle, m-am pierdut prin padurea lui Dean, pe la Little Whinging, pe la oglinda Lui Erised, camera portretelor, a fantomelor. Peste tot. M-am jucat A sau P in turn si cu Peeves, fantoma farselor. Niste nebunii de-a binelea, spuse aceasta zambind dulce Incepu sa chicoteasca cand se gandii si la tot ceea ce patise in toate aventurile. Invatase multe si cunoscuse persone noi pana la urma. Asta ii placea la nebunie. ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Forever friend - by Irine Wagner - 15 Jan 2013, 12:04
RE: Forever friend - by Cassandra Braun - 15 Jan 2013, 12:12
RE: Forever friend - by Irine Wagner - 15 Jan 2013, 12:30
RE: Forever friend - by Cassandra Braun - 15 Jan 2013, 13:35
RE: Forever friend - by Irine Wagner - 15 Jan 2013, 22:55
RE: Forever friend - by Cassandra Braun - 16 Jan 2013, 13:36
RE: Forever friend - by Irine Wagner - 17 Jan 2013, 12:13
RE: Forever friend - by Cassandra Braun - 18 Jan 2013, 11:52