|
|
15 Jan 2013, 21:33
|
|
Jason A. Richter
|
RP Posts: 58
Casa: Ochi-De-Soim
|
|
- Baiatul zambi, desi se simtea putin aiurea in privinta Casei. Fratele sau era un Viperin. El era la Ochi-de-Soim. Dar, daca statea sa analizeze, nu-l deranja. Oricat de mult si-ar fi dorit sa se distreze cu Ian in turnul albastreilor, nu ar fi schimbat Casa. Chiar daca era posibil. Se simtea Soimean. Era Soimean. Si nu ar schimba asta pentru nimic in lume. Ar sta si ar vegeta ca o bufnita daca ar fi nevoie sa demonstreze.
" Incantat de asemenea sa gasesc un alt Ochi-de-Soim" spuse el sincer. " Nu am reusit sa cunosc prea multi pana acum. Ii stiu din vedere, dar nu am avut ocazia de a si vorbi cu ei"
Ridica din umeri. I-ar fi placut sa-si dea seama cine era prin jurul sau. Sa vada la cine ar fi putut sa apeleze daca se intampla ceva. Si i-ar fi placut sa observe cine ce rol ocupa. Intelesese -si acum, pe buna dreptate, vazuse si singur- ca Ochii-de-Soim se asemanau unei familii. Il incalzea gandul ca facea parte din aceasta, chiar daca nu era prea cunoscator in privinta ei. Ii stia istoria veche si stia si un sir de oameni importanti ce fusesera urmasii Rowenei. Era ceva patriotic, daca ar putea sa spuna.
Nu se intinse pe spate, desi i-ar fi placut. Ramase cu privirea fixata spre lac.
" Nu cred ca e o idee buna sa te balacesti in apa asta nesupravegheat. Am auzit de un calamar urias"
There's an old voice in my head that's holding me back
Soon it will all be over, buried with our past
Ema's clone
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|