Beach and fun
|
15 Jan 2013, 23:16
|||
|
|||
"Hei Ozzy.."Si simti cum fata il trage spre sezlong se uita indelungat la fata intorcand capul dupa ceilalti, vroia doar sa joace nu avea acum chef de copilarile ei, dar se pare ca era dus cu forta de catre soimeanca se simti dominat apoi cazu prada simtindu-se ca un fel de mancare pentru un animal infometat.Se uita in ochii ei simtind cum este trantit pe sezlong , vazand apoi cum ea se apropia de el si simtind cum buzele sale rozali si pline se contopira cu a lui.Ramase parca prost cand vazu ca soimeanca il saruta, cum se putea intampla asta dar sincer nici nu riposta se uita la ea apoi dintr-o miscare o impinse usor.
"Ozzy? Ce ai patit ?Uitandu-se apoi in ochii ei incercand sa o indeparteze , vrand sa o dezlipeasca de pe el.Se ridica usor o puse pe tanara pe sezlong . "Spune-mi ce ai patit ? Nu ai face asta niciodata , nu e bine ce faci crede-ma."Luandui mainile in palmele sale apoi sarutando usor pe frunte. Era nelinistit cum era sa faca asta ? Nu isi dorea o relatie ce avea de gand sa faca?Se ridica o privi o data pe fata apoi o lasa acolo "Cred ca ar fi bine un timp sa o las in pace si sa imi vad de ale mele." Se duse direct spre grupul lor si se puse jos langa Hawkeye. "Nu va uitati la mine nu am facut nimic rau, si am dreptul de a face ce vreau.Nu e treaba mea ce face ea dar vreau sa stie ca nu face bine."Uitandu-se in sus , vazu ca nu era bine primit se ridica se duse inapoi la sezlong se imbraca o privi pe tanara care plangea, nu ii mai pasa si o lua direct inainte vroia doar sa se linisteasca. Between two evils, I always pick the one I never tried before.
![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
At the beach | Lyra Dust | 4 | 1,731 |
23 Aug 2008, 23:34 Last Post: Ginny Malfoy |