Death, do not be proud
16 Jan 2013, 10:41
Se uita ciudat la baiat cand incepu sa vorbeasca. Doamne unde picase in acest moment? Nu facuse bine poate dar totusi baiatul nu trebuia sa se comporte asa. Pleca de langa el si se gandii mai bine la ceea ce zisese Irine despre el. Doamne, o mintise? Ea mai statea cu nister persoane mai dificile dar ea nu prea se impaca cu ele.
-In primul rand nu sunt piticot. Doar pentru ca este parerea mea si o sustin asta nu inseamna ca sunt mica si proasta. Nu reusesti sa faci nimic prin lucrul asta. Pe langa asta, am auzit atatea lucruri dragute despre tine si acum sa cred ca am fost mintita? Poate ca nu tipi dar nu sunt un ochii si daca asta vrei tu sa vezi prin mine, atunci nu mai este problema asta. Eu nu sunt ca Irine. Ei ii plac persoanele dificile si reci si se acomodeaza la stilul lor fara sa se schimbe dar eu nu pot. Deabia ne-am cunoscut si deja incepem sa ne certam, care e viitorul?, spuse aceasta ducandu-se la geam
Il auzi cand isi ceru scuze si facu un semn cu mana in sens de nu mai conteaza . Nu mai avea chef sa mai faca nimic iar acum avea sa se duca singura sa se plimbe. Nu avea ce sa faca acum ca se certase intr-un fel sau altul cu baiatul.

The power is in you
[Image: j6l750.png]
Irine's clone

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Death, do not be proud - by Cassandra Braun - 16 Jan 2013, 10:41