|
but baby, it's cold outside .!
|
16 Jan 2013, 19:42
|
|
- Închide uşa după el, simţind lemnul bghetei tare în buzunarul blugilor când se aplecă să îşi ridice telefonul care căzuse. Păşi după ea, cu o figură inexpresvă faţă de către conducătorul Devoratorilor. Îşi simţii semnul de pe mână arzându-l suficient de tare cât să îl facă să îşi muşte buza pe interior. Totuşi chipul lui era la feld e inexpresiv, la fel de rece şi distant faţă căte tatăl şatenei. Se opreşte în dreptul lui Kath, strângându-i degetele de la o mână cu ale sale, privindu-l pe bărbatul din faţa lui cum îl examinează. Îşi trece limba peste buze, aşteptând ca acesta să spună ceva.
- Te-ai mai gândit la oferta mea, Marc? făcu acesta, ignorându-şi total fiica.
- Nu merită efortul, pentru că îmi ştiţi răspunsul. îi răspunde şatenul, cu aceiaşi privire inexpresivă pe care o avea de ori. The Caze Prince. De unde venise numele ăsta? Continuă să i strângă degetel lui Kath, simţind din ce în ce mai tare nevoia să îşi scoată bageta şi să îl omoare chiar acolo.
- Sper că te vei răzgândii. Ai fost cel mai bun asasin pe care l-am avut. adăugă bătrândul van der Wall. Ştiu. gândi Marc, privindu-l fără să clipească.
"That girl will change you, and the way you see this world, Marc." he said, with an perfect France accent.
"The one thing that will change me is nothing a girl can acomplish." the younger replied, than smiled in a cruel way. "Avada Kedavra!"
This place is a paradise only if you’re here, a paradise that has locked you in against your will.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|