Death, do not be proud
16 Jan 2013, 22:56
Se uita inspre baiat si stranse degetele in pumn, neintelegand ce se intampla in jurul ei. Nu mai intelegea nimic mai bine spus nu il mai putea intelege pe baiat. La cum vorbea si modul in care isi alegea cuvintele i se parea total nepotrivit si enervant. Nu avea nimic cu baiatul dar modul in care isi alegea cuvintele chiar o deranja enorm si se simtea cam lovita de el.
- Modul in care iti alegi cuvintele ma loveste incredibil de rau. Pare sa nu iti pese daca am mai vorbii vreodata sau daca am devenii dusmani. E ciudat asta, chiar foarte ciuda. Dar nu am ce face, nici nu ma cunosti dar macat incerci?, intreba aceasta zambind fortat.
Nu avea chef sa se certe cu nimeni, mai ales pentru ca acum dorea sa cunoasca oameni noi si sa fir bine primita de toata lumea dar nu mergea acum absolut deloc.
- Chiar nu a inceput bine. Nu am vrut sa ma cert cu mine dar poate comportamentul meu si al tau nu sunt compatibile daca as putea spune asta, spuse aceasta uitandu-se in pamant
Era urat sa spuna asta dar poate ca era simplul si purul adevar pe care il cauta . Nu exista nicio explicatie plauzibila pentru asta sau cel putin nu o gasea ea.

The power is in you
[Image: j6l750.png]
Irine's clone

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Death, do not be proud - by Cassandra Braun - 16 Jan 2013, 22:56