Selective blindness
17 Jan 2013, 09:37
  • Will zâmbi la auzul cuvintelor lui Colin. Poate că avea dreptate. Totuşi, era vorba că ar fi trebuit să se relaxeze.
    Încuviinţă scurt, privind lacul cu mâinile adâncite în buzunare. Îşi plimbă privirea pe suprafaţa de sticlă, rumărind fiecare sclipire şi urmă de lumină reflectată în ea.
    Nu ştia ce să îi răspundă lui Hawkeye la întrebare. Nu ştia dacă îl macină ceva sau nu, însă nu era în apele lui. Se simţea într-un fel...bolnav. Ca şi cum nu ar fi avut voie să se dea jos din pat, însă el îşi forţase ultimele limite de sănătate pentru acea plimbare, ceea ce va duce la izbucnirea unui uragan în organismul său în următoarele zile. Lucru care îl făcea să fie şi confuz şi curios.
    'Nu cred,' spuse el, ridicând din umeri cu un zâmbet. 'Cred coar că psihicul meu s-a săturat de atâta gândire în exces iar acum se revoltă.'
    Îl amuza acel gând. Făcu o scurtă pauză.
    'Ţi s-a întâmplat vreodată să te simţi obosit fizic şi psihic de atâta ajutat pe oamenii din jur?' întrebă el, brusc. De ce mereu se găsea să se bage în belele numai aşa ca să ajute pe cineva sau să îl scoată dintr-o problemă delicată? Şi de ce mereu era el cel care dădea peste astfel de persoane? I se părea ciudat şi avea impresia că îşi ignorase pur şi simplu datoriile faţă de el însuşi. Şi mai ziceai că e viperin...

~the only people that interest me are the mad ones~
[Image: tumblr_meh054afBe1qcgzsvo3_250_zpsbce39fa2.gif] [Image: tumblr_meh054afBe1qcgzsvo5_250_zps39225909.gif]
I'm gonna burn for you, you're gonna melt for me

Lexie's clone
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Selective blindness - by Colin Hawkeye Rovson - 13 Jan 2013, 12:07
RE: Selective blindness - by Will O'Shea - 13 Jan 2013, 12:26
RE: Selective blindness - by Will O'Shea - 13 Jan 2013, 13:46
RE: Selective blindness - by Will O'Shea - 13 Jan 2013, 14:15
RE: Selective blindness - by Will O'Shea - 13 Jan 2013, 16:25
RE: Selective blindness - by Will O'Shea - 17 Jan 2013, 09:37
RE: Selective blindness - by Will O'Shea - 20 Jan 2013, 14:32