Like a shining star!
|
18 Jan 2013, 11:34
|||
|
|||
Asculta cu atentie ce zise baiatul si zambii larg. Se pare ca gandeau lafel sau macar asta parea. Astazi se pare ca era cea mai relaxanta zi pentru Cassie si asta ii placea la nebunie. Dupa ce baiatul termina din vorbit, aceasta dadu de cateva ori din cap in sens afirmativ, chicotind incet. Cand o intreba de timpul liber aceasta isi duse mana prin par si incepu sa se joace usor cu el, gandindu-se la ceea ce facea ea in timpul liber. Dorea sa le puna pe rand, dupa importanta fiecaruia. Se mai gandii pentru cateva minute iar dupa zambii larg catre baiat.
- Pai imi place foarte mult sa ascult muzica si sa cant in aceelasi timp, incerc sa imi depasesc limitele. Mai dansez din cand in cand. Imi place sa stau cu prietenii si sa rad cu ei, sa ma plimb prin scoala, sa cunosc multa lumea si sa imi petrec timpul cu catelusul meu. Aaa da,sa stau undeva unde e liniste pentru a ma calma si sa ma duc la bibloteca spuse aceasta zambind dulce catre baiat. Se uita inspre lac iar dupa la baiat, privindu-l cu niste ochi blanzi ca de pisicuta. - Dar tie?, intreba aceasta incepand sa chicoteasca usor. Privirea i se muta asupra lacului, stand si gandindu-se la ce va zice baiatul. Isi dorea intr-un fel sa fie ceva asemanator cu ea pentru ca asta insemna ca se vor intelege foarte bine si ar fi facut lucruri impreuna dupa. The power is in you
![]() Irine's clone |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|