|
|
18 Jan 2013, 16:09
|
|
Jason A. Richter
|
RP Posts: 58
Casa: Ochi-De-Soim
|
|
- Jason isi ridica privirea spre cer in timp ce astepta un raspuns. Isi aminti ca o fata ii zisese mai demult ca trupul ii era cer, iar in sulfet ii zburau ingeri. Nu intelesese cum de ajunsese la o astfel de concluzie. Crezuse ca fata coborase pana in adancul sufletului ei, afland si acceptand cele mai naturale elemente. Dar apoi, nimeni nu ar spune ca in suflet ii zboara ingeri.
Acum intelegea. Intr-un fel. Era aceeasi senzatie care il cuprindea cand se uita el la cer. Doar ca era diferita. El se simtea de parca atunci cand privea albastrul cerului - sau orice albastru- inceta sa mai apartina acestei lumi. Meditase mult asupra acestui aspect.
Reveni la realitate, adus din visare de vocea Cassandrei. Jason isi musca interiorul obrazului inainte de a-i da un raspuns.
" Hmm... Mie imi place orice gen de arta. Muzica, pictura, dans, literatura. Orice de genul acesta. Desi la literatura prefer romanele politiste. Iti pun mintea la incercare si imi place sa incerc eu sa-i dau de cap cazului prezentat. Si imi place sa aflu despre tot felul de culturi din lume. De exemplu, ultima oara am citit despre cultura din India. Au niste povesti incredibile."
There's an old voice in my head that's holding me back
Soon it will all be over, buried with our past
Ema's clone
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|