Beach and fun
|
18 Jan 2013, 23:15
|||
|
|||
Se uita de cateva ori in urma si ii paru rau de ce se intampla chiar nu vroia sa fie atat de rece mai ales cu ei si ii parea foarte rau ca o facu pe Ozzy sa planga , inima ii se franse si vru sa se duca inapoi sa o stranga la brate pe soimeanca sa ii indeparteze pe ceilalti si sa ramana in "lumea lor."Dar acum nu mai avea ce face , fapta deja era savarsita, poate mai avea o sansa daca se intoarcea sau mai bine statea si se uita la mare si la tot ce se petrece in jur mai merse putin si se aseza jos , insa ii veni ideea ca o va putea gasi pe soimeanca pe aici pe undeva deoarece cand era suparata asta facea si era suta la suta sigur ca va da de ea.Se ridica repede si se gandi care ar fi cel mai "ascuns" loc de pe plaja si unde ar putea sta o fata ca ea , apoi isi aminti ca Ozzy ii spuse din prima seara unde vroia sa se duca si ce sa faca ii spuse de acel zid unde ar vrea sa stea dupa el privind cum soarele apune.Isi inchise ochii si apoi se duse inapoi vazu cum incepu sa se intunece si se grabi pentru a vedea impreuna apusul si sa isi ceara iertare pentru cele intamplate .Nici nu trecu mult timp ca o vazu pe Ema cu trusa ei in mana si privea nedumerita intr-un loc se duse prin spatele ei si -o batu pe spate vazand apoi ca tresari se uita la locul unde se uita aceasta apoi o vazu pe soimeanca .
"Ema.... imi cer scuze pentru ce sa intamplat dar zic eu ca ar fi mai bine sa ma lasi pe mine sa rezlov lucrurile."Uitandu-se intens in ochii sai , soimeanca ii intinse ceva apoi pleca. Andrew o lua inainte si se oprise abea cand ajunsese la Ozzy se opri si se duse direct langa ea si o stranse tare la brate pupand-o pe frunte vazand ca soimeanca inca plangea. "Ozzy sa sti chiar imi pare rau pentru ce sa intamplat dar nu vroiam asa sa fie , chiar imi pare rau .... nu pot sa cred inca ca am putu sa fac asta ." Si puse mana pe fata fetei intoracando spre el se uita in ochii sai si apoi se apropie de ea si o saruta. "Sper ca asta te va face sa uiti."Continandu-si sarutul. Stia prea bine ca aceasta seara nimeni nu o va uita si stia prea bine ca trebuia sa ceara mai multe lucruri si sa rezolve unele lucruri o stranse apoi din ce in ce mai tare pe soimeanca si se aseza cu capul pe umarul ei. OOC:Scuza-ti power play-ul. Between two evils, I always pick the one I never tried before.
![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
At the beach | Lyra Dust | 4 | 1,670 |
23 Aug 2008, 23:34 Last Post: Ginny Malfoy |