Strong in order to protect
19 Jan 2013, 00:23
Se simtii luata pe sus si incepu sa rada. Doamne cat de dragut putea sa fie baiatul. Pana la urma ajunsera si in camera aceea. Se uita in jurul ei si vazu numai portrete iar dupa isi aduse aminte de cuvintele lui Ozzy. Se pare ca fata chiar trebuia sa faca asta.
- Pur si simplu imi place mie. Sunt foarte amuzante portretele si ma rog multe alte chestii dar ideea este sa vizitam multe impreuna si sa ne jucam, spuse aceasta incepand sa chicoteasca
Se mai plimba usor pe holuri iar dupa se uita la fiecare portret in parte, la unele chiar incepand sa rada pentru ca chiar erau amuzante. PRivirea ii era si asupra baiatul pentru a vedea pe unde este iar cand ajunse intr-un loc in care nu erau, se oprii si se uita la baiat cu atentie. Se gandii ca pana la urma trebuia sa faca si asta.
- Imi pare rau dar va trebui sa ma ierti pentru ceea ce am sa fac. Nu e chiar vina mea. Adica ba da, o sa fie vina mea si imi cer scuze, spuse aceasta zambind larg
Se apopria de el, pana cand pieptul sau si al lui se lipira iar dupa isi lipii buzele intr-un mod brutal de ale baiatului. Dupa ce sarutul fu rupt, Irine isi duse unghia pana la buza si incepu sa dea cu ea unghia peste ea. Era putin jenata dar nu avea ce face.

~Welcome in my magic world~
[Image: 33n9lc8.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Strong in order to protect - by Irine Wagner - 08 Jan 2013, 00:01
RE: Strong in order to protect - by Irine Wagner - 19 Jan 2013, 00:23