|
20 Jan 2013, 15:42
|
|
Freyja Maegan Guðríðr
|
RP Posts: 325
Casa: Viperini
Galeoni: 1105
Animal: Salamandra - "Billy"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
Freyja incerca sa-si aduca aminte de numele baiatului, insa era ca si cum ii statea pe limba. Se sprijini de bratul sau, reusind sa se ridice, fara sa calce pe piciorul care o durea, fara nici un motiv.
"Da, cred. Doar ca...", raspunse ea, fara sa ridice privirea, si simtind ceva care o incomoda in spatele genunchiului.
Cand duse mana intr-acolo, realiza stupefiata ca era o sageata mica, care-i strapunsese o vena. Probabil ca asta era cauza suferintei sale.
Arunca o privire in spatele sau, in padurea care imprejmuia Sanctuarul si se incrunta. Cine putea fi?
"Ian!"striga ea, amintindu-si brusc cum il cheama pe baiatul cu par saten si ochii...habar nu avea, pentur ca nu indraznea sa il priveasca in ochi.
"Ma bucur sa te vad aici, e un loc minunat", sporovai ea, pe o voce falsa, incercand sa para naturala, desi gandurile ei erau indreptate intr-un alt loc. Ascunse sageata la spate, sperand ca el nu o vazuse, desi aproape i-o fluturase pe sub nas.
i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
![[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]](http://25.media.tumblr.com/a6c4609b4d5cd828d9a18d645821b232/tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif)
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader
Who's your daddy now?
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|