|
|
20 Jan 2013, 19:32
|
|
Dawn Snow
|
RP Posts: 229
Casa: Niciuna
Galeoni: 636
Animal: Bufnita gri-Soul; Border Collie-Charlie
|
|
- Privirea ei se focaliza pe acelasi punct fix din perete.
" Inteleg ca exista lucruri cu valoare sentimentala, doar ca nu le consider indispensabile sau greu de inlocuit. Dupa putin timp, uitam deja de orice lucru spart."
Ridica din umeri si se adanci in ganduri. Rosewood... Rosewood... Era sigura ca il auzise inainte, desi nu-si amintea de unde. Daca nu-si amintea, probabil ca evenimentul cu care fusese asociat nu era suficient de important incat sa-i capteze atentia tinerei. Insa acum avea nevoie de orice farama de informatie. Nu stia ce ar putea insemna si cel mai insignifiant si marunt detaliu. Nu... Trebuia sa existe ceva, doar ca ii scapa ei. Sigur era asta. Rosewood... Rosewood... Pufni, oarecum exasperata. De ce i se parea cunoscut?
" Sunt pentru 484. Am venit sa il cumpar."
" Imi pare rau, dar ma tem ca dragonii de la Sanctuar nu pot fi cumparati."
" Asculta, papusa, imi dai ce am nevoie. Nu esti nici macar angajata aici."
" Nu inca."
" Draguta, domnul Rosewood o sa fie nervos daca nu te dai la o parte si ma lasi sa-l iau pe 484"
" Oh" facu Dawn si stranse cu putere din ochi. Era un sunet intre realizare si durere. " Rosewood a vrut sa cumpere un dragon de la Sanctuar pe cand eram ucenic acolo. Un om de-al lui a revenit acum cateva zile pentru a-l lua pe 484, adica Hupsell. Si am refuzat, doar ca de data asta am avut si dreptul de a o face"
Dawn Allison Snow
Wit beyond measure is man's greatest treasure!
![[Image: 2w24i9e.jpg]](http://i47.tinypic.com/2w24i9e.jpg) Ema's clone
|
|
Messages In This Thread |
RE: In your hour of need - by Dawn Snow - 20 Jan 2013, 19:32
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|