Strong in order to protect
|
20 Jan 2013, 23:01
|||
|
|||
Se simtea extrem de ciudat sa faca asta dar pana la urma o provocare este o provocare si trebuia respectata. Dupa ce sarutul se termina si baiatul incepu sa se balbaie usor, Irine chiar mai avea putin si isi dadea cateva palme doar pentru ca alesese sa faca o provocare proasteasca. Cand Andrew incepu sa se agite, Irine devenii cam tensionata. Ce se intampla cu baiatul? Nu putea intelege si asta o facu se se alarmeze. Poate ca ii era rau sau poate ca vroia sa ii vada ceva dar cand se simtii trasa de brau si lipita din nou de buzele lui, Irine ramase fara cuvinte iar creierul i se oprii imediat. Nu stia ce sa mai faca de data asta. Pana la urma isi puse mainile pe pieptul sau si il oprii din sarut.
- Andrew ai inteles prost. Nu vreau sa te ranesc dar eu chiar il iubesc pe Daniel si da sunt cu el. Asta a fost o provocare sa zic ceva. M-am contrazis si pana la urma asta a trebuit sa fac. Nu vreau sa te ranesc, imi pare rau,spuse aceasta oftand usor Stia ca facuse o mare prostie dar nu avea ce sa mai faca. Faptul era consumat iar daca baiatul avea sa fie suparat, chiar l-ar fi inteles pentru ca are motive. ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|