|
New life. Different rules.
|
21 Jan 2013, 22:13
(This post was last modified: 21 Jan 2013, 22:20 by Calliope A. Dubois.)
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Ii placea aceea pisica insa ii dadea o stare ciudata, ca si cum ar avea..ceva care nu ii convenea. Insa o lasa balta, era o simpla pisica nu? Rase la gandurile ei aiurea si isi ridica privirea in sus luand buchetul de trandafiri din mana lui Jason. Il saruta scurt si apoi mirosi trandafirii, erau preferatii ei.
- Mi-ai ghicit gusturile, sunt superbi. Multumesc. Murmura ea zambind catre el si apoi il lua de brat, unde aveau sa mearga? Nu stia unde si nu o interesa, daca era alaturi de soimean era bine oriunde, pana si sa stea afara.
Insa nu aveau sa faca asta, o cana de ciocolata calda la o cafenea ca sa se incalzeasca.
- Oriunde, uite.. Spuse ea facandu-i semn catre cafeneaua care era mai aproape de ei, pasii ii dusera pana in fata la cafenea. Nu era aglomerata ceea ce o incanta pe Calliope, in sfarsit puteau sa vorbeasca linistiti. Pisica ii urma pana la cafenea insa intrara in ea iar micutul animal ramasese afara. Se asezara la ultima masa din colt. In cafenea se simtea un miros puternic si placut de cafea insa totodata si de lamaie. Nu ii placea lamaia, ea incerca pe cat putea sa o evite si sa nu aiba de a face cu ea. Insa cafeaua era unul dintre lucrurile care o trezeau dimineata, mereu mirosul de cafea o incanta.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|