- Nici nu mai tinea bine minte ce facuse zilele astea, invatase si ea destul de mult. Testele finale erau pe aproape iar ea era in urma cu invatatul asa ca trebuia sa recupereze din greu. Nu voia sa-si dezamageasca parintii si sa pice examenele, nu voia sa repete anul ci sa mearga mai departe in viata. Visul ei era sa devina Auror, asta isi dorea de mica caci tatal ei era unul, si inca iscusit iar ea voia sa-i calce pe urme.
-Nimic special. Am ramas in urma cu invatatul si trebuie sa recuperez, de saptamana viitoare incep testele finale..iar eu nu am invatat nici macar jumate din materie, pun pariu ca vor fi nopti albe..urmatoarele zile. Spuse ea parca deja imaginandu-si cum avea sa fie: cu cana de ciocolata calda in mana, pe fotoliu in fata focului ce arde in semineu si cu cartile intr-o parte si in alta, groaznic.
-Si am fost zilele trecute la fratele meu in vizita, a iesit razboi cu cei doi baieti..nu credeam ca am sa mai ies vie de acolo, ma jur. Rase, ii placea sa se joace cu ei insa erau exagerati uneori.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|