Love me!
|
21 Jan 2013, 23:40
|||
|
|||
Se uita cu atentie la apara iar dupa auzi niste pasi si o voce. Tresarii usor si se uita cu atentie la persoana care venii spre ea. Era un baiat se pare de la cercetasi. Era foarte dragut. Il analiza cu atentie si chicotii usor cand il asculta.
- Hey. Pai, imi place sa vin aici si sa ma relaxez. Este dragut pe aici, plus ca mi se pare un loc foarte romantic chiar daca nu am cu cine sa fiu romantica. Dar pe tine ce te aduce pe aici?, intreba fata chicotind incet catre baiat. Privea catre baiat iar dupa isi duse o palma catre pamant. Dorea sa stea si el langa ea dar baiatul nu avea o problema in asta. Se gandii la ceea ce se intamplase si isi dadu seama ca gresise foarte grav undeva. Uitase sa se prezinte. Isi duse palma rece catre frunte iar dupa ofta uitandu-se la baiatul de langa ea. - Ahh imi pare rau ca am uitat. Numele meu este Cassandra dar imi poti spune Cassie. Se pare ca esti cercetas. Eu sunt soimeanca, spuse aceasta zambind larg Nu stia ce fusese in capul ei dar acum totul o lua de la inceput si putea sa se prezinte si ea pana la urma. The power is in you
![]() Irine's clone |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Love me! - by Cassandra Braun - 19 Jan 2013, 00:34
RE: Love me! - by Andrew Joshua Bone - 20 Jan 2013, 23:16
RE: Love me! - by Cassandra Braun - 21 Jan 2013, 23:40
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
I love the way you lie | Klaus Lovel | 6 | 1,781 |