- Incepu sa rada, zicand:
- Nu, defapt eu eram tinta. Spuse ea amintindu-si ca aruncasera in ea cu ce apucasera, jucarii de plus in special. Niciodata nu-i placuse ca jucariile sa fie deteriorate, cand era mica mereu avusese grija de ele mai ales de ursuletii de plus preferati. Insa se pare ca nepotii ei Jake si Ryan nu semanau deloc cu ea, ci mai mult cu fratele ei care strica tot prin casa. Insa era tatal lor, era de inteles. Chiar daca cumnata ei era opusul fratelui lui Pierre, semana destul de mult cu ea la caracter. Nu se impacienta din orice, era calma si deobicei nu se baga in certuri sau discutii.
- Participi la meciul de vajthat? Am auzit ca tura asta joaica Ochii de soim cu Cercetasii, iar eu cred ca vom castiga. Cel putin la Cupa Caselor detinem fruntea, nu inteleg de ce n-ar fi asa si la vajthat. Chiar si-ar fi dorit sa castige macar odata si eu. Gandurile ei fusesera intrerupte de o tanara care se aseza langa ei si se puse langa soimean, il imbratisa pretinzand ca era o veche prietena. Calliope arcui ambele sprancene.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|