|
New life. Different rules.
|
22 Jan 2013, 22:20
(This post was last modified: 22 Jan 2013, 22:21 by Jason A. Richter.)
|
|
Jason A. Richter
|
RP Posts: 58
Casa: Ochi-De-Soim
|
|
- Incepea sa creada ca nu nimerea piciorul lui Abby, ci piciorul mesei. Altfel nu-si explica de nu reactiona la fiecare apasare oferita de Jason. Pffaiii... Tocmai de neomorata si inepuizabila morisca a fetei avea chef acum. Aproape ca se pierdu in subiecte. Ceva legat de o formatie de muzica, un camp sinistru cu iarba, ceva despre un spital, cat de fericiti erau cei ce purtau cruci albe la gat si ceva legat de avantajele unei lame de bisturiu.
" Oh, am fost la Hogwarts. Am renuntat in anul VI ca sa plec intr-un tur in jurul Regatului Unit" raspunse ea cu un zambet orbitor.
" Mda. Abby s-a visat mare vedeta, corect?" facu el, sunand cat se poate de sarcastic intr-o maniera cat se poate de politicoasa.
Ridica din umeri si isi puse cu forta un zambet pe buze in timp ce Abigail radea.
" Acum, daca ne scuzi, Abby, noi.."
Nu apuca sa termine, caci tanara-semi-nebuna-vampiriceasca incepu sa cante, ingrosandu-si vocea intr-un stil barbatesc. Jason clipi derutat si o prinse de umar, mai degraba impingand-o din scaun decat scuturand-o usor.
" Ma bucur ca te-am vazut, Abbs! Salutari acasa"
" Oh, inteleg. Distractie placuta, monstruletilor!" spuse aceasta, un zambet sadic incarligandu-i-se pe buze. Pleca ca o furtuna, cam cum aparuse.
There's an old voice in my head that's holding me back
Soon it will all be over, buried with our past
Ema's clone
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|