Thread Closed 
The vast compass of the ocean
23 Jan 2013, 09:48
  • Melanie închise repede uşa după el şi trase zăvorul, închizând cu atenţie toate încuietorile. Din afară, casa părea mică şi fără apărare, însă înăuntru, Melanie se asigurase că va fii la fel de sigur ca şi vârful celui mai înalt turn de la Hogwarts.
    Viperina urmări cu privirea cârligul pe care James îl scoase din sacoşă. Acum îi înţelegea porecla... Se întrebă cum de ajunsese cu un cârlig în loc de mână stângă, însă nu avea de gând să întrebe.

- Melanie, mormăi ea şi trecu pe lângă bar ca să ajungă în bucătăria deschisă. Încălzi două căni de lapte cu ajutorul magiei şi puse în fiecare câte un praf de ciocolată caldă. Nu ştia exact ce îi plăcea şi ce nu bărbatului acestuia, însă ar fii fost bine să accepte cana, pentru că nu avea să se poarte ca o sclavă pe tot timpul şederi lui.

Aşeză cele două căni pe masă în tăcere, apoi îşi puse mâinile în şolduri.
    - Dacă ţi-e foame, te poţi servi cu orice din frigider, atâta timp cât nu mi-l goleşti de tot, iar dacă vrei să te speli, baia e la capătul coridorului.
    Nu ştia de ce, dar se simţea ca şi cum tocmai s-ar fii ales cu un animal de companie.

i tried to fight the war, but the war won
[Image: tumblr_mi2euj6gVv1qzg2sjo4_250_zps9f80c3e7.gif] [Image: tumblr_mi2euj6gVv1qzg2sjo3_250_zps15966aeb.gif]
I can't escape this now unless you show me how
Ivy's clone
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: The vast compass of the ocean - by Melanie K. Gulden - 23 Jan 2013, 09:48