Like a shining star!
|
23 Jan 2013, 13:16
|||
|
|||
II placea foarte mult sa cante chiar daca o facea doar in unele momente, adica cand era singura si sigura ca nimeni si nimic nu o poate auzi. Desigur zicea nimic doar in momentele in care nimic nu este un corp solid, si poate un animal. Ma rog bine trebuia sa reformuleze si asta. Canta doar in momentul in care nimeni nu o asculta. Incepu sa chicoteasca cand il auzii pe baiat, da asta auzise de la multe persoane pana acum.
-Doamne am auzit cuvintele astea pana acum de mii de ori. Deja la stiu pe derost desigur. Oricum nu se stie cat de mult talent ai doar daca dusul te-a auzit. Ma rog, poate nu ar trebui sa vorbesc tocmai eu care nu prea cant in fata oamenilor pentru ca mi-e rusine si pe langa asta, adevaratul meu fan este dusul si catelul meu, chiar si bufnita. Doamne, sunt nebuna stiu. Dar mi-e rusine sa cant, spuse aceasta chicotind usor Doamne ce bine ca nu trebuia sa mai cante pana acum la nimeni si pe langa asta era foarte vesela pentru ca existau oameni ca si ea si Irine desigur care ii era rusine sa cante. Chiar erau ca si surorile si era mandra de asta dar totusi dorea sa nu mai fie atat de emotiva precum este si speriata, emotionata si multe alte chestii pe care ea le vedea defecte asupra persoanei sale. The power is in you
![]() Irine's clone |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|