Selective blindness
26 Jan 2013, 10:43
  • " Ti-am spus inainte ca eu cred ca trebuia sa te relaxezi. Acum sunt singur" Zambi amuzat, privindu-l pe Will cu un ochi inchis.
    Isi duse mainile la ceafa si se intinse, ridicandu-se usor pe varfuri. Tot asta ramanea cea mai simpla metoda de revigorare. Insa atunci cand auzi intrebarea Viperinului, isi stramba buzele si se misca, uitandu-se la ceasul de la incheietura.
    " Hmp... Mama sigur e la lucru, inapoi in Londra, iar tata este intr-o delegatie spre Dublin. Freddie... Pun pariu ca e undeva prin apropierea bucatariei, omorandu-si timpul cu cine stie ce lectura complicata sau pur si simplu cu curiozitatile lui de rigoare"
    Ridica din umeri. Fratele sau era pana la urma fratele sau. Crescusera amandoi, in jocuri crancene de lupte, facand pe rand rolul celui bun si al celui rau. Hawkeye avusese o copilarie pe care nu ar schimba-o pentru nimic in lume. Nu ca ii placea sa-si chinuie fratele mai mic, asta era ceva cam dur, insa cei doi se luau frecvent peste picior. Daca nu o faceau, atunci ceva nu era in regula.
    " Ai tai, Will? Esti singur la parinti?" intreba Hawk nonsalant.

OOC: Scuza-ma, Lex, crezut ca dadusem post reply si cand colo era save as draft. Abia acum m-am prins si eu Blush

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Selective blindness - by Colin Hawkeye Rovson - 13 Jan 2013, 12:07
RE: Selective blindness - by Will O'Shea - 13 Jan 2013, 12:26
RE: Selective blindness - by Will O'Shea - 13 Jan 2013, 13:46
RE: Selective blindness - by Will O'Shea - 13 Jan 2013, 14:15
RE: Selective blindness - by Will O'Shea - 13 Jan 2013, 16:25
RE: Selective blindness - by Will O'Shea - 17 Jan 2013, 09:37
RE: Selective blindness - by Will O'Shea - 20 Jan 2013, 14:32