|
24 Jan 2013, 20:28
|
|
Freyja Maegan Guðríðr
|
RP Posts: 325
Casa: Viperini
Galeoni: 1105
Animal: Salamandra - "Billy"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
Freyja se uita la piciorul sau si incerca sa-l miste. Nu-l mai simtea inflamat, si de fapt, nu-l mai simtea deloc. Se ridica, sprijnindu-se de cel sanatos, si incerca sa si-l intinda, pentru a se obisnui cu miscarea. Dupa cateva exercitii scurte, reusi sa-si faca piciorul sa raspunda la comenzi simple. Cum ar fi mersul. Insa daca ar fi fost nevoie sa alerge, putea la fel de bine sa spere sa zboare.
"E binisor, cred",raspunse ea, asezandu-se la loc.
Ii auzi dorinta si zambi, desi moralul ii cazuse putin la pamant. Nu ar fi vrut sa-l lase sa plece asa repede, insa nu-l putea nici retine, mai ales ca se sitmea mai bine.
"Ok, atunci...mai vorbim. Imi pare rau ca nu-ti pot arata eu dragonii, insa sunt alte persoane compentente pentru asta. Trebuie sa ajungi in centru, unde este o cabana asemanatoare cu asta, insa mai mica, si cu ferestre mai mari, si cu un panou pe care scrie Ghid. Iar de acolo vei putea gasi pe cineva care sa te conduca"
i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
![[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]](http://25.media.tumblr.com/a6c4609b4d5cd828d9a18d645821b232/tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif)
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader
Who's your daddy now?
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|