Thread Closed 
The vast compass of the ocean
25 Jan 2013, 20:33
  • James îi ascultă răspunsul, intrigat. Deci Melanie era elevă la Hogwarts? Următoare întrebare care îi veni în minte fu la ce casă fusese repartizată. Nu era sigur ce avea să răspundă. Nu era convins de faptul că, caracterul ei ar fi putut fi clasat într-una dintre acele categorii. Bănuia Viperini sau Ochi de Şoim însă nu era convins nici de una nici de alta.
    Râse scurt la auzul întrebării sale.
    'De ce crezi că nu locuiesc nicăieri?' întrebă el, apoi îşi dădu seama cât de stupid sunase şi se hotărî să explice. 'Am o corabie. Însă trebuia să ajung în Londra şi nu am avut altă modalitate decât pe jos. Am încercat metode Încuiate, dar niciuna nu m-a satisfăcut. Nu am suficienţi bani pentru o mătură şi Dispariţia iese din discuţie de când era să îmi las piciorul în urmă acum ceva timp. Şi aşa îmi lipseşte un membru.'
    Zâmbi, ironic. Era varză la Apariţie şi Dispariţie şi fusese o minune că reuşise să îşi ia examenul. Totuşi, nu se simţea deloc nenorocit. Se născuse pentru aventură şi călătorii. Privi locul în care ar fi trebuit să fie cârligul, apoi îşi întoarse privirea, încercând să îşi îndrepte gândurile în altă parte.
    'E târziu,' spuse, fără să se ridice însă. Termină de mâncat ciocolata, însă nu îşi luă un alt baton, ci rămase întins.

"Slave? I prefer Captain."
[Image: tumblr_mh8np7CoLX1rcj2ozo2_250_zps241582...44e0f4.gif] [Image: tumblr_mh8np7CoLX1rcj2ozo3_250_zpsdc2dcc...717716.gif]
How could I blame the one I love most? The only one to stand by me, to the end.

-take a leap of faith, deary-
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: The vast compass of the ocean - by James R. Nolan - 25 Jan 2013, 20:33