Not the best plan ever
26 Jan 2013, 11:10
  • Hawkeye rase. Stia prea bine cat de inteligent e fratele sau si stia din proprie experienta ca il intrecea la datul replicilor. Insa cea cu podeaua nu o vazuse venind. Se amuza copios, mandru de ce-i auzeau urechile.
    Il privi o clipa, urmarind scrijeliturile.
    " De ce nu ai mai desenat portrete? Esti priceput, zau! Ai putea foarte bine sa te uiti prin jur si sa cauti un chip care sa te multumeasca artistic. Sunt atatea posibilitati aici" ii spuse zambind, incercand sa-i ridice cumva moralul. Chiar daca simtea ca nu prea era nevoie de asta.
    Insa reveni aproape imediat la pozitia sa de mai-naite, cu fruntea rezemata in maini. Ii venea sa rada sumbru, dar se abtinu. Asta... Toata viata lui amoroasa era pana acum o mare mare greseala. Avea persoane speciale, desigur, insa atunci cand totul parea sa ia o turnura serioasa, lucrurile scapau de sub control.
    " Nu stiu ce sa zic, Freddie..." vorbi brusc, pe o voce ce il facea sa para cu zece ani mai batran. " Este... Este un haos. Nu pot sa-mi dau seama de ceea ce vreau. Sau nu vreau sa-mi dau seama. Stii, niciodata nu ma gandeam ca lumea o sa dea doi bani pe mine, iar acum, brusc, ma trezesc aruncat intr-o lume pe care nu mi-o doresc. Iar calea mea e plina de greseli. M-am indragostit de cine nu trebuie, apoi mi-am conectat, la propriu, sufletul cu cineva, m-am simtit cumva abuzat, am fost suficient de idiot incat sa las o fata sa... mda... si in tot acest timp am senzatia ca ma indepartez de ceea ce tanjesc. E pur si simplu un dezastru. Ma gandesc daca nu e mai bine sa-mi cumpar niste capre si sa ma duc in munti"
    Nu isi mai daduse drumul la gura de prea mult timp. Acum se simtea putin vinovat ca probabil il pusese pe Freddie in ceata sau ca il cam fortase sa asculte rezumatul unei 'drame'. Hawk ofta si isi duse capul spre masa, ascunzandu-si chipul pe brate.

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Not the best plan ever - by Freddie Rovson - 21 Jan 2013, 23:53
RE: Not the best plan ever - by Freddie Rovson - 22 Jan 2013, 23:40
RE: Not the best plan ever - by Freddie Rovson - 23 Jan 2013, 23:42
RE: Not the best plan ever - by Freddie Rovson - 25 Jan 2013, 00:28
RE: Not the best plan ever - by Freddie Rovson - 26 Jan 2013, 00:36
RE: Not the best plan ever - by Colin Hawkeye Rovson - 26 Jan 2013, 11:10
RE: Not the best plan ever - by Freddie Rovson - 27 Jan 2013, 19:08