|
New life. Different rules.
|
26 Jan 2013, 21:21
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Deja simti adrenalina cum se deplasa in tot corpul, sangele pulsa rapid iar ea..se instalase frica deja. Un chip demonic, o creatura intunecata se afisa exact in fata lor si disparu intr-un nor de fum cenusiu exact cum aparu. Inghiti in sec, un nod ii se puse in gat si cobora pana in stomac. Ceva nu era bine, iar ei erau implicati in asta fie ca voisera fie ca nu. Si cum putuse sa spuna ca pisica aceea fusese draguta?
- Imi retrag cuvintele, nu era tocmai cea mai draguta pisica pe care am vazut-o. Aspectul felinei de dinainte chiar ii captase privirea: culoarea portocaliu spre cenusiu, ochii negri ca noaptea si o talie cum aveau pisicile de invidiat, nu avea cum sa nu-ti fure ochii. Isi scutura capul incercand sa nu mai aiba in minte aceea imagine demonica, nu mai vazuse in viata ei nimic atat de oribil. Era aproape cat un caine ciobanesc insa in doua picioare era mult mai inalt ca ea, avea coarne ...si era negru din cap pana in picioare, solzii se puteau vedea cu usurinta pe corpul creaturii. Brusc Calliope isi ciuli urechile, simti un oarecare miros ciudat si in spatele ei un marait, nu se intoarse. Ii facu semn lui Jason ca la 1,2,3....sa fuga si asta facu.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|