Death, do not be proud
|
26 Jan 2013, 21:25
|||
|
|||
Se uita la Hawk si incepu sa rada gandindu-se mai bine la modul in care baiatul chicotise. Nu prea auzi chicotit de la un baiat, deobicei radeam. Zambii dragut catre el iar dupa il asculta cu atentie. Dupa ce termina rase si se gandii la un mod amuzant ca si de animatie.
- Ehh, ma rog. Am zis de aceea chestie, oricum Ema da chiar ar zice asta, pentru ca asa cred eu. Am cunoscut-o si pare genul de persoana care este cam grijulie cu tine. Este si normal daca stai sa te gandesti. Inteleg. Si ca sa iti raspund la intrebare... da suntem foarte ok. Nu mai am nicio problema. Absolut niciuna pentru ca pana la urma am gresit amandoi, spuse aceasta zambind dragut Privirea i se duse in jur in timp ce se gandea la ceea ce s-a intamplat astazi. Se pare ca a avut parte de o adevarata aventura cu HAwk dar nu una cu multa fericire. La inceput cearta iar dupa frumusete si pace. Il asculta si ridica din sprancene in timp ce il privea. - De ce as fi mandra de mine? Nu am facut mare chestie pana la urma. Doar am facut ce era normal, spuse aceasta zambind dragut Nu stia ce putea sa mai zica, dar ceea ce zisese chiar era adevarat, Nu era o minune sau nu stiu ce alta chestie. The power is in you
![]() Irine's clone |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|