New life. Different rules.
26 Jan 2013, 22:25
  • Murmura un "gah" cand simti mirosul de pamant pe fatza ei si zapada care ii intrase in tot parul. Statuse cateva ore sa si-l aranjeze iar acum in cateva minute se stricase. Ofta, nu avea ce face..decat sa fie omorati sau mancati de demonul acela mai bine asa. Simti prezenta lui in spatele ei, coltii lui albi se loveau unii de altii cauzand un zgomot de foamete si in acelasi timp. Fiara adulmeca, deja narile demonului se auzeau cum scotea fum pe ele si in cateva secunde se facu disparut. Insa Callie nu se clinti din loc, cine stie poate avea sa-i auda si sa revina. Se desprinse de Jason bland si se ridica de pe el privindu-se pe sine, era..de parca fusese intr-un razboi de douazeci si una de zile fara apa si mancare.
    - Cine o sa ne vada o sa zica ca...am venit dintr-un razboi. Spuse ea pe un ton amuzant insa in acelasi timp cu o voce tremuranda. Scoase un oftat lung si apoi privi in jur, de ce nu ii se parea cunoscuta padurea? Si de ce copacii aveau tente de culoarea sangelui? Iar pe jos...era cu totul diferit fata de cum era in Padurea lui Dean.
    -Sigur mai suntem in padurea lui Dean?

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: New life. Different rules. - by Calliope A. Dubois - 26 Jan 2013, 22:25