|
|
26 Jan 2013, 22:54
|
|
Lucas Sasha Neitzke
|
RP Posts: 230
Casa: Adult
Galeoni: 2025
Slujba: Angajat la "Departamentul de Punere
|
|
- Niciodata nu-si putea stapani zambetul in prezenta ei, de parca ea ii creea o aura pozitiva, il inspira..mereu fusese asa, pacat ca el si-a dat seama prea tarziu, iar ea nu constientizase singura acest lucru. Cum spusese si ea, evolua lent, insa evident ca era o gluma, trebuia sa fie una chiar daca nu rase nici unul din ei. O indemna sa serveasca si din biscuiti in timp ce lua si el loc la randul sau fata in fata cu ea. Ii cerceta atent chipul cum o facea de fiecare daca in preajma ei, poate inca o placea, nu stia exact si poate si ea inca il mai placea, insa erau prea orgoliosi sa recunoasca, cel putin el nu ar fi facut-o in nici un caz. Gusta o data din ceai fara sa spuna o vorba, era prea ocupat cu studierea trasaturilor ei mai mature, mai bine evidentiate.
"De fapt, nu cred ca te stiu foarte bine avand in vedere ca eu nu observ nici o evolutie lenta, daca e sa vorbim de aspectul tau fizic, arati mai bine ca niciodata." Nu isi lua privirea de la ochii sai mari si frumosi uitandu-se fix, fara sa clipeasca macar. Avu o tendinta sa-i atinga chipul cu varful degetelor pentru a-i simti din nou pielea fina a fetei, sa-i mangaie usor obrazul si daca s-ar fi chinuit putin poate avea sa..nu trebuia sa-si alunge din minte orice chestia legata de acest lucru, nu putea si nu trebuia sa faca nimic, de altfel risca din nou sa o piarda. Da..acum intentiona sa o pastreze, ca pe o prietena, o veche si foarte buna prietena. Lua un biscuite fara sa dea semne ca ar fi avut alte intentii de fapt.
"Eu in schimb am sa-ti spun o gramada. Voi incepe cu faptul ca m-am lasat de scris, dar intentionez sa revin frumos in literatura printr-o noua carte..iti spun mai tarziu cum sta treaba cu ea, daca o sa mai am prilejul..deci, am obosit sa stau deoparte si m-am legat de devoratori pe care i-am tradat in scurt timp, sa recunoastem..astia din ziua de azi nu se compara cu adevaratii adepti ai Lordului Intunecat..sunt niste ratati..care ma cauta acum sa-mi ia capul." Rase ironic cand isi imagina cum niste impiedicati incearca sa-l prinda si cum de obicei el scapa fara nici un efort."Totusi nu m-am lasat de vechile mele vicii..si ma gandesc ca poate vrei si tu ceva mai tare decat ceaiul asta..whiskey?" Ridica complice din sprancene asteptand un raspuns din partea ei. Nu se supara daca refuza, gasea el o multime de oameni gata sa imparta o sticla cu el, mai ales daca o platea el.
There is always one moment in childhood when the door opens and lets the future in
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|