Don't wake me up
27 Jan 2013, 01:39
  • Ce pacat ca nu era bagheta la el pentru ca ar fi invatat-o pe fetiscana sa fie un pic mai politicoasa, dar bine nesimtirea lui nu avea sa tina cont oricum de politetea ei chiar daca s-ar fi inchinat in fata lui tot un dobitoc ramanea. Dovada era faptul ca avusese grija sa inchida usa in urma lui, sa o intrebe din nou care e numele ei chiar daca nu i-l mai spusese inainte si sa se primble in apartament de parca ar fi fost al lui.
    "Wanda..frumos..si probabil nu iti amintesti cum mi-ai facut cu ochiul sa intru si eu ca un baiat cuminte ti-am indeplinit ordinele, doamna mea." Ranji amuzat facand o plecaciune ca un spiridus de casa mincinos si prefacut, insa probabil daca i-ar fi spus ei, ar fi intrebat ce dihanie mai e si asta. Incuiatii astia..atat de ingusti la minte. Desigur, isi mai permitea sa glumeasca cu ea pentru ca parea de treaba.
    "Eu sunt Lucas Neitzke, la dispozitia dumneavoastra" Zise el incet si apropiindu-se mai mult ii lua mana sarutandu-i usor dosul palmei in timp ce nu-si desprindea privirea de la ochii ei. Ii dadu drumul dupa cateva secunde de tacere si incepu sa mearga prin casa de colo colo asigurandu-se ca totul era perfect aranjat. Gasise un tablou ciudat cu portretul unei femei hidoase cu nasul prea mult si ochi ingusti.."Cine ar picta o asa maimuta? alta treaba ar fi fost chipul tau." Isi intoarse capul cautand-o cu ochii si ii zambi.

[Image: 9NpsP5p.gif]  [Image: Wqb5ph6.gif]
There is always one moment in childhood when the door opens and lets the future in
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Don't wake me up - by Wanda J. Bennet - 02 Jan 2013, 01:46
RE: Don't wake me up - by Lucas Sasha Neitzke - 02 Jan 2013, 02:26
RE: Don't wake me up - by Wanda J. Bennet - 02 Jan 2013, 02:32
RE: Don't wake me up - by Lucas Sasha Neitzke - 26 Jan 2013, 23:14
RE: Don't wake me up - by Wanda J. Bennet - 26 Jan 2013, 23:31
RE: Don't wake me up - by Lucas Sasha Neitzke - 27 Jan 2013, 01:39
RE: Don't wake me up - by Wanda J. Bennet - 27 Jan 2013, 01:49
RE: Don't wake me up - by Lucas Sasha Neitzke - 27 Jan 2013, 15:16
RE: Don't wake me up - by Wanda J. Bennet - 27 Jan 2013, 15:24