Thread Closed 
The vast compass of the ocean
27 Jan 2013, 21:47
  • Melanie se simţi pentru primele câteva momente mândră, pentru că simţi acea mică remarcă ca o laudă la adresa ei. Apoi îşi dădu seama ce făcea şi încetă.
    Se întrebă în ce circumstanţie învăţase el să gătească. Nu mai insistă, spunându-şi că avea timp să afle toate detaliile mai târziu. Încetă să mai privească tot ceea ce făcea bărbatul, ci îi privi doar faţa, memorându-i cu repeziciune detaliile. Se întrebă câţi ani are.
    Nu îşi retrase privirea, nici nu tresări atunci când el termină şi se uită la ea.
    - Mulţumesc, îi spuse ea înapoi şi se aşeză la masă, înfundându-se în salată. Era bună, deşi alimentele ei nu erau aşa de proaspete.
    - Poţi să-ţi cer ceva? întrebă ea fără să aştepte răspuns. Vreau să-ţi văd cârligul. Când am fost la baie am... crezut că am văzut ceva... nu sunt sigură, totuşi.
    Ridică din umeri. I se păruse că observase urme ale magiei pe el. Ceva vrjă puternică. Nu era foarte simplu de descifrat, însă Marcia o învăţase destule ca să reuşească să recunoască magia când o vedea.

i tried to fight the war, but the war won
[Image: tumblr_mi2euj6gVv1qzg2sjo4_250_zps9f80c3e7.gif] [Image: tumblr_mi2euj6gVv1qzg2sjo3_250_zps15966aeb.gif]
I can't escape this now unless you show me how
Ivy's clone
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: The vast compass of the ocean - by Melanie K. Gulden - 27 Jan 2013, 21:47