|
27 Jan 2013, 22:30
|
|
Freyja Maegan Guðríðr
|
RP Posts: 325
Casa: Viperini
Galeoni: 1105
Animal: Salamandra - "Billy"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
Freyja isi dadu seama ca Ian era in urma cu evenimentele, si se hotari rapid sa i se destanuie, simtind ca putea avea incredere in el. Avea ochii verzi mult prea sinceri pentru a o putea trasa.
Se intoarse spre el, inca tinandu-l pe Koll de o mana, si ii vorbi rapid, adancindu-se in ochii lui.
"Eu sunt fata, printesa, domnisoara sau cum vrei sa-i spui, Dragon, si am 3 dragoni pe care ii tin intr-un glob de cristal. Adica nu e chiar de cristal, caci e mult mai mare in interior, pentru a avea dragonii loc sa zboare si sa se miste. Intr-o seara..."
Se opri, amintindu-si ca atunci se aflase cu Colin. Atunci il placuse si chiar il sarutase pe Colin. Pe Hawkeye. Hawks. Sau cum o fi. Acum incerca sa treaca peste, desi tratamentul sau nu o ajuta prea mult, pentur ca acum il placea pe Ian. Na, o gandise! Acum nu se mai putea ascunde pe dupa deget. In doar cateva minute, reusise sa se indragosteasca prea mult de cineva.
"...ei bine, intr-o seara, cineva m-a spionat cand ii aratam unui prieten, si cred ca acea persoana e stapanul sau stapana lui Koll"
Facu o pauza, oftand, apoi se aproprie de Ian, soptindu-i la ureche.
"Nu numai obsesia mea pentru dragoni mi-a adus acest nume. Ci si faptul ca prin vene imi curge sange de dragon, care mi-a fost inlocuit cand eram mica, de catre tatal meu"
Acum ca spulbera visul frumos, il putea lasa pe baiat sa-si strice parerea despre ea.
i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
![[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]](http://25.media.tumblr.com/a6c4609b4d5cd828d9a18d645821b232/tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif)
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader
Who's your daddy now?
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|