Thread Closed 
The vast compass of the ocean
27 Jan 2013, 23:53
  • Melanie se înfurie la auzul răspunsului lui. Făcu câţiva paşi şi puse o palmă ferm pe masă.
    - Ascultă-mă, e important! îi explică ea înverşunată. Acest cârlig nu e deloc un obiect ca şi celelalte obiecte. E un talismant.
    Îi întinse înapoi cârligul, simţindu-se ca şi cum l-ar lăsa fără apărare fără el.
    - Nu ştiu dacă tu ai mai auzit vreodată de talismane, însă acesta are o putere enormă, şopti ea, privind speriată cârligul. Mi-a arătat istoria lui. A fost făurit de un goblin, în forma unui medalion lucrat meticulos, peste care s-a răsfrânt respiraţia unui dragon pentru a-i oferi magie şi putere. Apoi, a fost vândut unei femei. Nu pot să înţeleg întreaga poveste, dacă nu mi-o spui şi tu pe a ta. Habar nu am cine e acea femeie, însă i-a dat talismanul unui copil. Căruia i-a fost... furat? S-a transformat în cârlig doar pentru că ştia că de acest lucru are stăpânul lui nevoie. Tu.
    Îl privi, încercând să-l facă să înţeleagă câtă putere ţinea el în acel cârlig vechi, câtă magie. Nu mai întâlnise un obiect cu o putere ca şi aceasta niciodată. Se întrebă dacă Marcia ar fii reuşit să-l descifreze în totalitate. Se înfioră când îşi dădu seama ce ar face Marcia şi setea ei de putere dacă ar pune mâna pe cârligul lui James.
    - Te rog, spune-mi de unde îl ai.

i tried to fight the war, but the war won
[Image: tumblr_mi2euj6gVv1qzg2sjo4_250_zps9f80c3e7.gif] [Image: tumblr_mi2euj6gVv1qzg2sjo3_250_zps15966aeb.gif]
I can't escape this now unless you show me how
Ivy's clone
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: The vast compass of the ocean - by Melanie K. Gulden - 27 Jan 2013, 23:53