Death, do not be proud
|
28 Jan 2013, 11:13
(This post was last modified: 28 Jan 2013, 11:14 by Cassandra Braun.)
|||
|
|||
Il asculta pe baiat cu atentie, fiecare cuvant. Cand incepu sa vorbeasca, Cassie se uita urat la el si dorii sa zica ceva dar pana la urma se lasa pentru ca baiatul incepu sa vorbeasca. Dupa ce spuse de ceilalti elevi, statu putin sa se gandeasca iar dupa dadu usor din cap. Nu, chiar nu dorea sa se faca vindecator dar pur si simplu asta era personalitatea ei, de a sarii sa ajuute indiferent de situatie dar pana la urma conteaza si persoana. Nu poate sarii sa ajute un vrajitor rau ranit sau ceva de genul asta. Chiar daca se certase cu baiatul asta nu insemna ca este rau si pe langa asta mai sunt si frati de casa si chiar trebuia sa il ajute.
- Pai grijulie intr-un mod sadic? Serios? Sadica? Uite o sa isi poata adauga asta la CV personal. MA rog, revenind la subiect. Nu vreau sa fiu vindecator sau sa ma ocup cu medicina, nu este punctul meu forte mai ales pentru ca in unele momente sangele ma impietreste si mi-e frica de ace de mor. Pur si simplu a trebuit sa fac asta. Cand vad pe cineva ranit, trebuie sa il ajut. Nu pot sta deoparte, spun eu zambindui dragut Se uita la baiat in timp ce radea iar dupa se ridica de pe scaun. Nu stia ce gasea amuzant dar poate ii va spune. Vazu ca tricoul baiatului era ca nou asa ca il duse lui Hawk. Il asculta si incepu sa chicoteasca usor. - Sper sa fie bine spalat tricoul,daca nu ma injuri. PAi... Irine nu mi-a zis asta, mi-a zis decat de personalitatea voatra, si omite defect daca se poate spune. Adica nu spune nimic rau de persoane. Daia mi s-a parut ciudat, pareai ok in descrierea ei iar acum total viperin daca as putea spune. Oricum nu mi-a zis de asta. Nu imi spune ca te-ai certat si cu ea, spuse Cassie incepand sa rada Intr-un fel o speria gandul pentru ca Irine era mult mai saritoare si se enerva mult mai repede decat ea. Deja isi imagina ce a iesit din cei doi, numai flacari si fum pe nari. Puteam paria ca erau ca 2 dragoni. The power is in you
![]() Irine's clone |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|