Death, do not be proud
28 Jan 2013, 19:30
  • Hawkeye se stramba. Au... Ace. Si lui ii fusese frica de intepatura de ac. Din cauza asta o rugase, in gluma ce-i drept, pe Arlin ca, daca vreodata avea sa-i faca un tatuaj, sa fie cu creionul sau cu pana imbibata in cerneala. Nu un tatuaj in adevaratul sens al cuvantului. Niciodata.
    Ii lua tricoul din mana, multumindu-i. Se uita incurcat la el pentru o clipa, gandindu-se cum ar putea sa faca in asa fel incat sa si-l puna fara sa-si indeparteze cearsaful de pe umeri. Inca se simtea teribil de pudic. Si i-ar fi convenit ca toate semnele sa ramana cat mai secrete posibil. Vanatai, taieturi pe jumatate vindecate, orice. Doar statu acolo, cu tricoul in mana, incercand sa profite de moment pentru a indrepta atentia in alta parte.
    " Nu, nu ne-am certat" raspunse Hawk cu un zambet. " Am purtat o discutie cat se poate de banala, aberanta si ciudata din punct de vedere social"
    Ajunse sa rada spre final.
    " Asa ca am facut iar prezentarile si, dupa cum am aflat, asta a fost ceva jenant pentru Ir"

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Death, do not be proud - by Colin Hawkeye Rovson - 28 Jan 2013, 19:30