tear drops on my shirt
28 Jan 2013, 23:27
  • Pufni scurt, acum se alesese pe cap si cu un "mini-pirat". Caci din infatisarea lui asta parea, auzise de pirati doar din povesti iar in realitate nu vazuse niciunul. Isi indrepta privirea catre sticla cu rom si catre lichidul care acum curgea in pahar. Ura romul, niciodata nu ii placuse desi mereu in casa avusese. Tatal ei era pasionat de colectionarea bauturilor alcoolice chiar daca nu le consuma in mare parte, ci doar pentru satisfacerea unui hobby. Insa ea si mama ei mereu urasera aceasta pasiune a tatalui ei, de aceea se tineau cat mai departe de vitrina cu astfel de chestii.
    -E bine de stiut, spuse ea la partea " nu am de gand sa te omor", desigur ca fusese ironica mai devreme insa..nu strica putin sarcasm pe ici-colo. Poate imi vei da pe parcursul conversatiei, imi place sa fiu precauta de dinainte. Probabil ca era prea precauta uneori, insa invatase sa fie in garda ori de cate ori avea ocazia si mergea prin oras.
    - Sa ghicesc..esti capitanul Hook, de care imi zicea mama de prin carti. Am ghicit?Nu o zisese cu rautate, o amuza lucrul asta.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
tear drops on my shirt - by James R. Nolan - 26 Jan 2013, 23:11
RE: tear drops on my shirt - by James R. Nolan - 26 Jan 2013, 23:50
RE: tear drops on my shirt - by James R. Nolan - 27 Jan 2013, 23:14
RE: tear drops on my shirt - by James R. Nolan - 28 Jan 2013, 23:20
RE: tear drops on my shirt - by Julieta D. Thibault - 28 Jan 2013, 23:27
RE: tear drops on my shirt - by James R. Nolan - 31 Jan 2013, 22:15