|
|
28 Jan 2013, 23:27
|
|
Freddie Rovson
|
RP Posts: 9
Casa: Astropufi
|
|
- Iar acum urma partea cu facepalm. Isi lovi usturator fruntea, dandu-si seama de gafa. Poate, fiindca el nu prea cunoscuse fete de treaba pana atunci. Fete care sa nu se opreasca pentru a-si da buzele cu luciu de buze, sau care sa poarte fuste putin mai decente, sau poate chiar pantaloni care sa nu le etaleze secretele.
" Iti dai seama ca imi ceri sa nu mai gandesc?" intreba, simtindu-se despartit de el de un geam invizibil. Trase borcanul cu gem mai aproape de el, pentru a-si readuce la viata papilele gustative. Il impinse la loc, dupa ce biscuitul era acoperit cu gem, si-si concentra toata atentia asupra fratelui sau.
" Frate, pana la urma tu esti fata?" intreba, molfaind biscuitul lipicios. Isi imaginase deja scena. Nici el nu ar fi reactionat violent. Probabil doar ar fi impins-o pe fata la o parte. Parca am spus ca nu as fi reactionat violent. se mustra in sinea lui, incruntandu-se. Acele cute de pe fruntea sa, puteau avea legatura cu ce ii spusese lui Hawkeye, nu cu ce gandise el. Se putea mai geniu de atat?
" Prima fea din viata mea a fost arta. Presupun ca a ta este.. muzica. De ce nu le pacalesti pe infocatele tale admiratoare ca ai deja pe cineva? Adica, intr-adevar, nu strica sa descoperi dragostea.. insa intr-un mod mai intim si placut, pentru amandoi."
~I am only passionately curious~
" What is depression like?" he whispered.
" It's like drowning. Except you can see everyone around you breathing."
![[Image: 2mpid0p.gif]](http://i46.tinypic.com/2mpid0p.gif) .
Kate's clone
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|