|
|
28 Jan 2013, 23:51
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Ii veni sa-si dea un sut. Marea diferenta dintre el si Freddie. Cum putuse sa uite de asa ceva? Era... Pff! Era Freddie! Zambi pisicher spre el.
" Am uitat cine-i filozoful aici. Scuzele mele"
Daca era o fata? Poate ca se transforma in una. La naiba! Daca in cateva saptamani va incepe sa le dea sfaturi despre pedichiura Soimencelor? Oh, asta era de rau. De foarte rau. Punct. Trebuia sa-si petreaca urmatoarele zile numai in compania masculilor. O sa-i stea in carca lui Freddie -nu la propriu, desigur- o sa-i caute pe cei doi Viperini, Will si Ian, pe fratele lui Ian, J... Ceva cu 'j'. Poate ca nu ar strica sa-i trimita o scrisoare lui Klaus sau sa se milogeasca de Ema ca sa dea de William. Desi la ultima insemna sa interactioneze cu o 'venusiana'... Neah, iesea din discutie. Si poate ca nici pustiul ala ciudat de la Ochi-de-Soim de juca sah nonstop nu era o solutie pe care sa o inlature cu piciorul. Da, asta va face. Nu tu interactiune cu fetele. Clar!
Se uita spre Freddie si isi pocni degetele.
" Asta e!"
Stai... Muzica? Si sa tradeze gemul si prajiturile? Eh, de ce nu? Isi prinse barbia in mana, rezemandu-si cotul in masa.
" Cum de esti tu ala atat de inteligent si de matur? Stii, eu sunt primul nascut..." facu Hawkeye, insa zambi sincer.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|