Death, do not be proud
29 Jan 2013, 00:12
  • Acum ca i se oferea si perspectiva asta, lucrurile capatau sens. Aha... Zambi.
    " Te felicit. E bine atunci cand poti intelege complet pe cineva si sa realizezi ca nu te amagesti singur. Si e si mai bine cand e reciproc. Vezi tu, eu aveam senzatia ca stiu pe cineva mai bine decat se stie respectiva persoana, doar ca m-am inselat putin. Poate putin mai mult. Insa lucrez la asta"
    Ridica din umeri si rase usor.
    Se decise ca era suficient timpul petrecut aratand ca un internat. Trase adanc aer in piept, oftand usor, prelung. Hawkeye isi lua inima in dinti. Daca era suficient de rapid, nu mai era nevoie de absolut nicio explicatie. Asa ca isi lasa cearsaful sa alunece pe spate si se grabi sa-si traga tricoul peste cap. Incerca sa nu se gandeasca la faptul ca era cineva langa el. Lumea nu se uita la altii, nu? Trase de poalele din material, in jos, peste vanatai.
    Isi intoarse privirea de safir inapoi spre Cassie, comportandu-se de parca nu s-a intamplat nimic.
    " Nu ar strica mai multa incredere in sine. Nici Irinei si cred ca nici tie"

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Death, do not be proud - by Colin Hawkeye Rovson - 29 Jan 2013, 00:12